Instrumenten en strijkstokken huren

Viool huren
Maandelijks
12.00
Inclusief schadeservice*
Om goed viool te leren spelen heb je een goede maat viool nodig. Zo zijn de maten van 1/32 tot 4/4 beschikbaar!
Professionele violen vanaf €25,00 per maand
vraag meer info
Alt-Viool huren
Maandelijks
15.00
Inclusief schadeservice*
Om goed alt-viool te leren spelen heb je een goede maat viool nodig. Wij hebben alle maten alt-viool op voorraad.
Professionele violen vanaf €30,00 per maand
vraag meer info
Cello huren
Maandelijks
22.50
Inclusief schadeservice*
Een professionele cello huur je al vanaf €50.00 p/m. Dit is inclusief schadeservice. Halsbreuk valt niet onder schadeservice.
Professionele cello's vanaf €50,00 per maand
vraag meer info
Contrabas huren
Maandelijks
30.00
Inclusief schadeservice*
Een professionele bas begint bij €65.00 p/m. Er is keuze tussen strijkstokken. Halsbreuk valt niet onder schadeservice.
Professionele contrabas vanaf €65,00 per maand
vraag meer info
Strijkstokken
Maandelijkse huurprijs
Heb je wel een instrument maar (tijdelijk) geen strijkstok, dan kun je deze ook bij mij huren. Slijtage van de haren is voor eigen rekening.
vioolstok €7,50
alt-vioolstok €7,50
cellostok €10,00
contrabasstok €15,00

De minimum huurperiode is 1 maand. Deze termijn wordt stilzwijgend verlengd. De opzegtermijn is 1 maand. De betaling gaat via automatische incasso.

Aankoop van het gehuurde instrument is mogelijk. Bij een huurperiode van 1 jaar geldt een aankoopkorting van alle betaalde huur van dat jaar minus € 2,50 per maand voor de schadeservice. Huurt men langer dan een jaar, dan is de aankoopkorting 50% van de totaal betaalde huur minus € 2,50 per maand. Dit geldt tot een maximum van 50% van het aankoopbedrag. Deze korting is ook van toepassing indien er een andere viool bij ons aangeschaft wordt.

De instrumenten welke door ons worden verhuurd, zijn van een goede kwaliteit en worden geheel compleet geleverd met koffer, strijkstok, schoudersteun en hars.

* Bij de huur inbegrepen is een schadeservice van € 2,50 per maand. Deze dekt schade als gevolg van een ongelukje; niet als gevolg van onoordeelkundig gebruik. Huurder is verplicht netjes en zorgvuldig met het instrument om te gaan en het instrument in dezelfde staat terug te geven bij beëindiging van de huur. Slijtage van de snaren en het haar van de strijkstok komen voor eigen rekening. Bij de cello en de contrabas is bovendien ook halsbreuk voor eigen risico.